Władysławowo 2004 kapa - days
(11 wpisów) (2 głosy)-
Moja propozycja Władysławowo roku 2004 15-29 sierpień (mniej więcej dwa ostatnie tygodnie sierpnia. Można pobyczyć sie na plaży i porobyć kapy z piaskuNapisano 7 lat temu #
-
Napisano 7 lat temu
- A czy macie jakies kon-krety jush? ceny jakies czy cus?Napisano 7 lat temu #
-
Wynajeliśmy sobie kwatery za 25 PLN/dobe. Jak na razie jadą: Ja, Gosia, Jerzy z panną, Sławek z panną. Mamy w okolicy ośrodka Cetniewo, są tam też pola namiotowe, mapkę Władka można znaleźć na http://www.wladyslawowo.pl/wladyslawowo/ W przypadku wynajmowania kwatery jak na razie wszyscy są w okolicach ulic: Ogrodowej, Zuchów i okolicznych. Dobrze by było tam szukać. Zarąbiste jest też pole namiotowe róża wiatrów w Chłapowie. Ale to niedaleko od Cetniewa. Pole może jest drogie ale usutuowane na 20 m klifie. Ogłoszenia z Władka można znaleźć wszędzie np. W lubelskich anonsach napewno (z tego co wiem to w warszawskich nie ma) lub w internecie. Albo trzeba się ze mną kontaktować i ja będę podawał adresy które są w dobrej okolicy.Napisano 7 lat temu #
-
taaa, musialbym jeszcze dostać urlop. póki co to nie wiem czy będę mógl jechać, ale wstępnie obiecująco się to rysuje.Napisano 7 lat temu #
-
Napisano 7 lat temu
- Dla zachęty dodam że ma być zarąbista pogda a ponieważ to koniec sezonu nie ma problemu z kwaterą i ceny idą w dół :PNapisano 7 lat temu #
-
Wszystko na najlejpszej drodze. Z Lublina jedzie 8 napalonych osób i wszyscy będziemy mieszkać w tym samym domu (ale w osobnych pokojach). Zarąbiście by było jakby jeszcze Częstochowa jechała, ale z nimi będę się dogadywał po przystanku Woodstock bo sie może spłuczą strasznie. Tak że ja zrobiłem w kierunku montowania Kapa-Days 2004 tyle ile mogłem. Teraz kolei na innychNapisano 7 lat temu #
-
ja na pewno nie jade, kasy brak i bede mial inne zajecia, niestety...Napisano 7 lat temu #
-
To już w piątek, jedziemy do Władka. Mam nadzieje tylko że mnie nie ściągnął z urlopu tzw. pojeby o których pisaliśmy kilkakroć na naszym forumNapisano 7 lat temu #
-
Towarzyszki, Towarzysze z Częstochowy!
Apeluję do was synowie ziemi Częstochowskiej, jedzcie nad nasze polskie chłodne morze. Jak nie w tym tygodniu (zwłaszcza że pogoda ma być nie taka) to w ostatnim tygodniu sierpnia. Jedzcie, jedzcie, jedzcie, będziemy lepić z piasku bawłana a wieczorami spoglądać na bałwany fal przez szkiełka filtru poznawczegoNapisano 7 lat temu # -
Napisano 7 lat temu
- Pozdrofki z Władka!
Pozdrawiam wszyskich kapowiczów z Władysławowa. Jest fajnie chociaż dzwonią do mnie co dzień z firmy i zawracają mi głowę i chuj z tym.
PS. Pozdrowienia dla baru Skipper koło portu i jego właściciela MaćkaNapisano 7 lat temu #